Älä osta lehmälääkäriä säkissä - Miten meidän palvelut toimivat käytännössä?

Lehmälääkärit.comin palveluita on helppo ostaa ja kokeilla matalalla kynnyksellä. Lehmälääkärit.comin verkkosivuilla on valmiit palvelupaketit (https://www.lehmalaakarit.com/palvelut/terveydenhuolto) joista saa tietoa siitä, mitä palvelut pitävät sisällään. Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse tietää, minkä paketin haluaa, vaan sisällöstä sovitaan yhdessä.

 

Lehmälääkärit.comin osakkaat Mervi Yli-Hynnilä ja Virve Korhonen kertovat, että uuden asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttä joko suoraan tiettyyn eläinlääkäriin, yleiseen numeroon/sähköpostiin tai Lehmälääkärit.comin verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

 

– Keskustelu uuden asiakkaan kanssa alkaa perustietojen selvittämisestä: missä päin maatilayritys sijaitsee, onko kyseessä lypsy- vai lihakarjatila, toivooko asiakas säännöllisiä käyntejä, vuosikäyntejä, täsmäkäyntiä tiettyyn ongelmaan vai haluaako hän vain koittaa palveluamme kertaluontoisesti, Korhonen kertoo.

 

Asiakkaan kanssa keskustellaan myös lääkeluovutuksesta. Jos lääkeluovutus halutaan, käyntien pitää olla lain mukaan säännöllisiä.

 

– Jatkuviin TH® Huolenpito -sopimuksiin suosittelemme, että eläinlääkäri käy tilalla vähintään joka toinen kuukausi. Näin saadaan aikaan tuloksia. Myös nupoutusten takia käyntiväli on sopiva, Yli-Hynnilä sanoo.

 

Toimintamalli päätetään yhdessä

 

Yli-Hynnilä ja Korhonen korostavat, että eläinlääkärit kuuntelevat asiakkaan mielipidettä siitä, millä toimintamallilla yhteistyötä halutaan toteuttaa. Toiset tilat haluavat tarkat toimintaohjeet ja tsemppausta, kun taas toiset tilat enemmän käytännön asioiden hoitoa.

 

– Jos tarve vaatii, meiltä voi käydä kaksikin eläinlääkäriä. Joka tapauksessa asiakas saa koko verkostomme asiantuntemuksen käyttöönsä, sillä konsultoimme toinen toisiamme, Yli-Hynnilä sanoo.

 

Jos asiakas haluaa jatkuvan TH® Huolenpito -palvelun, ennen ensimmäistä käyntiä tehdään yleensä Nasevan terveydenhuoltosopimus. Eläinlääkärille voidaan antaa myös valtuutukset meijereiden järjestelmiin, jotta hänellä on laajemmat tiedot käytettävissään.

 

– Lisäksi teemme asiakkaan kanssa vapaamuotoisen huolenpitosopimuksen, jossa määritellään käyntitiheys, neuvonnan määrä ja tilalla toteutettavat palvelut. Asiakkaan kanssa keskustellaan myös siitä, miten niin tila kuin eläinlääkäri voivat valmistautua käynteihin etukäteen, Korhonen kertoo.

 

Eläinlääkärin käyntiä kannattaa valmistella etukäteen

 

Tyypillisesti asiakas lähettää etukäteen työlistan tilakäynnille. Hoidettavat eläimet on hyvä merkata ja ottaa mahdollisuuksien mukaan myös kiinni ennen käyntiä. Käynnit laskutetaan tuntiperusteisesti, joten on myös tilan etu, että käyntiin on valmistauduttu.

 

– Käytännön töiden lisäksi laitamme sopimusasiat viimeistään ensimmäisellä käynnillä kuntoon ja käymme läpi lääkeluovutussuunnitelman, Yli-Hynnilä kertoo.

 

Niin ensimmäisellä käynnillä kuin myöhemminkin keskustellaan myös tilan tavoitteista ja tehdään suunnitelmaa tuleville käynneille.

 

– Kun asiat on hyvin suunniteltu, myös tavoitteisiin on helpompi päästä, Korhonen ja Yli-Hynnilä summaavat.

0
Feed

Jätä kommentti