Maan parhaat lehmälääkärit palvelevat ympäri Suomen

Lehmälääkärit.com on naudoista kiinnostuneiden eläinlääkäreiden luoma verkosto, joka toimii maanlaajuisesti. Lehmälääkäreihin sekä yhteistyökumppaneiden verkostoomme kuuluu alan vahvimpia osaajia. Valitessasi Lehmälääkärit.comin, saat käyttöösi koko verkoston ainutlaatuisen tietotaidon. Yhdessä varmistamme sen, että kehitystä kaipaavat asiat etenevät haluamaasi suuntaan.

Ota yhteyttä!

Tukea, terveyttä ja tuottavuutta tiloille

Maatila on yritys, jonka kannattavuus ja sen jatkuva mittaaminen on yhtä tärkeää kuin missä tahansa muussakin yrityksessä. Kun maatilayrityksen tulosta halutaan parantaa, kannattaa panostaa eläinten hyvinvointiin ja terveyteen, sillä mitä paremmin naudat voivat, sitä paremmin karja tuottaa. 


Nautojen terveyteen ja kestävyyteen vaikuttaa moni asia, muun muassa ruokinta, hoito, olosuhteet ja päivittäiset rutiinit. Usein jo pienillä muutoksilla voidaan vaikuttaa huomattavasti nautojen terveyteen ja tuottavuuteen.

Suomen parasta nautaterveydenhuoltoa

Valitsemalla Lehmälääkärit.comin saat käyttöösi Suomen parhaan nautaterveydenhuollon osaamisen. Olemme osa maatilayrittäjän työkalupakkia – ratkaisemme tilan haasteet työskennellen yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa. Saat meistä myös tilan ulkopuolisen tuen, johon voit turvautua ja jonka kanssa voit keskustella luottamuksellisesti. 


Lehmälääkärit.com osallistuu nautaterveydenhuollon kehittämiseen järjestämällä kursseja ja koulutuksia kaikille alan toimijoille sekä tarjoamalla asiantuntijapalveluita yrityksille.

Tutustu verkkokauppaamme

Lehmälääkärit palveluksessasi

Terveydenhuoltokäynneillä syvennymme yhdessä yrittäjän kanssa maatilan tavoitteisiin ja siihen, miten niihin päästään. Halutaanko esimerkiksi enemmän maitolitroja, parempi utareterveys, terveempiä vasikoita, parempia päiväkasvuja, lyhyempi poikimaväli – lehmälääkärimme auttavat saavuttamaan sen. 

Käytännön muutosten avulla eläinten hyvinvointi paranee ja rutiinit muuttuvat suunnitelmallisiksi eikä aikaa kulu tulipalojen sammutteluun. Näin maatilayrittäjä voi hallita aikaansa paremmin ja työkin tuntuu mielekkäämmältä.

Tutustu terveydenhuollon palveluihimme!