Terveydenhuollon palvelut tilasi parhaaksi

Lehmälääkärit.com tarjoaa laadukkaat terveydenhuollon palvelut maatiloille. Laaja lehmälääkäreiden verkostomme kattaa koko Suomen. 

Tutustu erilaisiin terveydenhuollon palvelupaketteihimme ja ota yhteyttä! 

Yhteystiedot

Laatu, osaaminen, asiakaspalvelu ja vastuu

Nämä ovat Lehmälääkärit.comin arvot, joista pidämme kiinni työssämme. Meille on tärkeää niin eläinten terveys kuin tilasi toiminnan kannattavuus. Halusit sitten enemmän maitolitroja, lyhyemmät poikimavälit, paremmat päiväkasvut tai terveempiä vasikoita, me voimme auttaa!

Ota yhteyttä

TH® VUOSI

Lehmälääkärit.com TH Vuosi

TH® Vuosi on terveydenhuollon vuosikäynti, jossa tarkastelemme kuluneen vuoden tavoitteita ja sitä, onko niihin päästy. Samalla asetamme tavoitteet seuraavalle vuodelle ja suunnittelemme yhdessä miten niihin päästään. Saat käynnin jälkeen seuraavan vuoden vuosisuunnitelman konkreettisilla toimenpiteillä.


TH® Vuosi -paketin laajuuteen vaikuttaa tilan eläinten määrä ja käyntiin käytetty kokonaisaika. Tämä sisältää valmistelun, tilakäynnin sekä terveydenhoitosuunnitelman laatimisen.

 

TH® Vuosi -palvelun hinta

Lypsylehmä- ja emolehmäkarjat sekä lihanauta- tai vasikkakasvattamot

425 € S

635 € M

950 € L

Hintaan (alv 0 %) lisätään kilometrikorvaus 0,79 €/km. (alv 0 %). Emme veloita käyntimaksua.

Lehmälääkärit.com TH Huolenpito

TH® HUOLENPITO

TH® Huolenpito on sinulle, joka haluat eläinlääkärin konsultaatiota, seurantaa ja käyntejä tilallasi säännöllisesti. Huolenpitosopimuksella saat käyttöösi eläinlääkärin säännöllisen panoksen karjasi terveydenhuoltoon ja tilasi kehittämiseen. 

Huolenpitosopimukseen voi terveydenhuollon lisäksi kuulua esimerkiksi hedelmällisyyskäynnit, lääkeluovutus, etätuki ja vaikka säännöllinen tavoiteseuranta utareterveyden osalta. Lehmälääkäri voi myös laatia kirjallisia työohjeita tilasi työntekijöille ja lomittajille.


Saat itse valita tarvitsemasi palvelut listaltamme, joka esitellään sinulle käynnin yhteydessä. Voit sopia yhdessä lehmälääkärin kanssa mitä hänen tulee seurata, kuinka usein ja miten hän raportoi sinulle seurannan tuloksista. Voit myös pitää yhteyttä omaan lehmälääkäriisi esimerkiksi WhatsAppin välityksellä kuvin, videoin ja videopuheluin. 

Palvelu laskutetaan käytettyjen työtuntien mukaan. Voit asettaa lehmälääkärin työlle maksimituntimäärän. 

 

TH® Huolenpito -palvelun hinta

110 €/tunti + kilometrikorvaus 0,79 €/km. (alv 0 %). Emme veloita käyntimaksua. Laskutus muodostuu toteutuneen ajan mukaan. Vähimmäiskäyntimäärä TH® Huolenpidossa on 4 kertaa/vuosi.

Lehmälääkärit.com TH Täsmä

TH® TÄSMÄ

TH® Täsmä -palvelussa lehmälääkäri paneutuu johonkin tiettyyn tilallasi ilmenneeseen ongelmaan löytääkseen siihen ratkaisun. Kyseessä voi olla esimerkiksi ongelmatilanne karjan terveydessä tai riskinhallintasuunnitelman teko tarttuvien tautien leviämisen estämiseksi. Lehmälääkäri voi myös vaikkapa neuvoa tai kommentoida tilan laajennussuunnitelmia tai navetan pohjapiirustusta nautaterveydenhuollon ammattilaisen näkökulmasta.


Osana TH® Täsmä -palvelua eläinlääkäri perehtyy ennen käyntiä tarkasti tilan ongelmaan raporttien ja muiden saatavilla olevien tietojen avulla. Lehmälääkäri laatii sinulle kirjallisen suunnitelman aikatauluineen, jolla pääset tavoittelemaasi ratkaisuun. Tilakäynnin jälkeen lehmälääkäri avustaa sinua tavoitteeseen pääsyssä puhelimitse, viestien välityksellä tai verkkopalaverein. TH® Täsmällä löydämme taatusti ratkaisun pulmaasi!


TH® Täsmä -palvelun hinta:

130 €/tunti + kilometrikorvaus 0,79 €/km. (alv 0 %). Emme veloita käyntimaksua.

TH Etä logo

TH® Etä

TH® Etä on palvelu, jossa nimensä mukaisesti lehmälääkäri tarjoaa neuvontaa etänä. TH® Etä -palvelu voidaan toteuttaa myös yhdessä muiden tilasi tiimin asiantuntijoiden ja kollegoiden, esimerkiksi ruokinnansuunnittelijan, robottihuollon ja tilan hoitavan eläinlääkärin kanssa. Kun kaikki tilan kehittämistiimissä mukana olevat asiantuntijat voivat kommunikoida keskenään, vältytään päällekkäisiltä käynneiltä ja asiat saadaan etenemään tehokkaammin.


TH® Etä -palvelun hinta:
110 €/tunti (alv 0 %).

Kysy lisää!