Etäpienryhmä eläinlääkäreille starttaa helmikuussa - ilmoittaudu mukaan, aiheena utareterveys!

Tule mukaan historian ensimmäiseen etänä toteutettavaan pienryhmäkoulutukseen vain ELÄINLÄÄKÄREILLE! Ensimmäiset 9 ilmoittautunutta mahtuvat mukaan 


Aiheena UTARETERVEYS!

Teoriaa, tilakeissejä, käytännön toimintatapoja - kollegoiden kesken

Kurssin tavoitteena on vaihtaa tietoa ja kokemusta alustusten, keskustelun ja tiimitöiden kautta. Kurssi sisältää 6 etätapaamista Teams -alustalla. Tapaamiset kestävät noin 2 tuntia.

Kurssipäivien välillä käsitellään osallistujien omia tilakeissejä pienryhmissä ja ne tuodaan kaikkien keskusteltavaksi varsinaisiin tapaamisiin kunkin päivän teeman mukaisesti. Tapaamisia varten on lisäksi etukäteistehtäviä.

Alustuksista kerätään dokumentteja ja tallenteita Teams –alustalle. Kaikki dokumentit myös jäävät osallistujille omaan käyttöön.

Ryhmän sparraajina toimivat Heidi Hiitiö, Mari Hovinen, Esa Manninen, Sanni Kallio ja Mervi Yli-Hynnilä.

Koulutuksessa paneudutaan utareterveyden tavoitteisiin, tunnuslukuihin, kustannuksiin, laskureihin, tietolähteisiin sekä terveydenhuoltokäynnin toteutukseen. Pohdimme myös näytetuloksia, pcr-tekniikkaa ja hoitoja sekä keskustelemme ajankohtaisista hoitosuosituksista. Oma aikansa varataan eri ongelmatyyppien saneerauksille sekä olosuhteiden eri osatekijöille unohtamatta umpiaikaa, ruokintaa sekä kaikkea lypsylaitteisiin ja lypsyyn liittyvää, kuten VaDia-mittauksia.

Kurssi alkaa helmikuun ensimmäisellä viikolla. Etätapaamiset ovat aina keskiviikkoisin klo 15-17.00 viikoilla 5,6,7,11,13 ja 15.

Mukaan pääsee 9 eläinlääkäriä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@lehmalaakarit.com

Kurssin hinta 980 € +alv ,sisältää kaiken kurssimateriaalin sähköisenä

0
Feed

Jätä kommentti