Käytännön eläinlääkärin työtä kiireettömästi? Tule meille töihin!

 

Oletko kyllästynyt päivystämään puhelinta? Ärsyttääkö huomion jakaminen kaikkiin eläinlajeihin undulaateista alpakoihin? Oletko kyllästynyt multitaskaamiseen ja riittämättömyyden tunteeseen? Meillä on sinulle ratkaisu: lehmälääkäriksi ryhtyminen!

Etsimme uusia eläinlääkäreitä Lehmälääkärit.com-verkostoomme. Jos olet kiinnostunut naudoista ja terveydenhuollosta, jatka lukemista.

 

Millaista lehmälääkärin työ on?

 

Lehmälääkäri tekee ennalta sovittuja terveydenhuoltokäyntejä. Kullakin lehmälääkärillä on vakiasiakkaat, joiden kanssa työn tulokset tehdään yhdessä näkyviksi. Työssä pääsee tekemään myös yhteistyöyritysten ostopalveluihin liittyviä terveydenhuoltokäyntejä ja koulutuksia.

Meillä työpäivät saa suunnitella omannäköisiksi ja kalenterisi näyttää juuri sellaiselta kuin haluat. Jos sinulla on jokin osa-alue, johon haluat perehtyä tai josta olet innostunut, kannustamme kouluttautumaan. Ajattelemme, että innostuksesi palvelee koko yritystä ja asiakkaitamme. Jos teet erikoistumisopintoja, ohjaamme työtäsi mielellämme.

Lehmälääkärit.comissa pääset osaksi huipputiimiä, sillä tarjoamme Suomen parasta nautaterveyden osaamista. Jaamme tietoa aktiivisesti ja tapaamme toisiamme säännöllisesti. Tämän lisäksi osaamistasi arvostetaan, sillä Lehmälääkärit.comilla on hyvä brändi ja meitä pidetään luotettavana ja ammattitaitoisena yhteistyökumppanina.

 

Millaista lehmälääkärin työ ei ole?

 

Lehmälääkärin työ ei ole jatkuvaa puhelimen päivystämistä. Tilakäynneillä haluamme keskittyä täysillä työhömme ja asiakkaaseen. Meidän ei tarvitse myöskään olla tavoitettavissa iltaisin tai viikonloppuisin, ellemme itse halua.

Emme sammuttele tulipaloja, vaan ennaltaehkäisemme niitä. Meillä maanantait eivät ahdista, sillä kun työ tuntuu merkitykselliseltä, sitä tekee mielellään. Meillä ei myöskään tarvitse huolestua ylhäältä päin annetuista käskyistä, koska sellaisia ei ole. Suunnittelemme kaiken yhdessä ja pääset päättämään, millaisia töitä Lehmälääkärit.com tarjoaa.

Lehmälääkärin ei tarvitse puurtaa tulos tai ulos -mentaliteetilla, sillä tulostavoitteet määrität sinä itse. Lehmälääkäri saa tehdä töitä niin paljon tai vähän kuin haluaa.

Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea, sillä sinusta tulee hyvä yhdessä asiassa: naudoissa. Luksusta, vai mitä?

 

Millainen lehmälääkärin ansiotaso on?

 

Lehmälääkärit.comissa jokainen eläinlääkäri on yrittäjä, mutta osa verkostoamme, kuten franchiching-yrityksissä. Ansiotasosi määräytyy sen mukaan, paljonko tekee töitä. Asiakashankinnassa edellytetään omaa aktiivisuutta, mutta saat töitä myös Lehmälääkärit.comin kautta.

Meillä on tällä hetkellä hyvä työtilanne. Kun saat omat vakiasiakkaat, ansiotasosi pysyy vakaana ja ennustettavana ja palkkiosi on reilu kaikille osapuolille. Työsi on palkitsevaa myös henkisesti, sillä näet pitkäaikaisen yhteistyön tulokset maatilayrittäjien kanssa.

Jos kokopäiväiseksi lehmälääkäriksi ryhtyminen hirvittää, voit tehdä osittain esimerkiksi pieneläinpraktiikkaa tai toimia kunnaneläinlääkärinä, kunhan yksityiset lehmähommat tehdään lehmälääkärinä.

 

Millaisia lehmälääkäreitä etsimme?

 

Etsimme eläinlääkäreitä, joilla on asenne kohdillaan, onhan tämä työ palveluammatti. Meillä on maanläheinen suhtautumistapa eläimiin ja ihmisiin. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta terveydenhuollosta ja/tai nautatiloilla työskentelystä.

Voit olla kuin Heidi (Lue Heidin haastattelu), joka vaihtoi kunnaneläinlääkärin työt pikkuhiljaa lehmälääkärin hommiin. Tai kuin Noora (Lue Nooran haastattelu), joka tuli meille vastavalmistuneena ja on kasvanut yhdeksi Suomen parhaista nautaterveyden osaajista.

Etsimme lehmälääkäreitä kaikkialle Suomeen, mutta erityisesti koko Pohjanmaan alueelle, koska siellä on jo valmista asiakaskuntaa. Edellytämme omaa autoa, sillä lehmät eivät lennä luoksesi, vaikkakin tarjoamme paljon myös etäpalveluita ja -koulutuksia.

 

Hakeminen

 

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä, joten ole nopea!

Kerro itsestäsi, taustastasi ja kokemuksestasi vapaamuotoisesti ja lähetä hakemus osoitteeseen info@lehmalaakarit.com.

Lisätietoja voi kysyä soittamalla, sähköpostilla tai WhatsAppilla alla olevilta lehmälääkäreiltä:

 

Sanni Kallio

sanni.kallio@lehmalaakarit.com

044 283 5242

 

Virve Korhonen

virve.korhonen@lehmalaakarit.com

040 169 7300

 

Mervi Yli-Hynnilä

mervi.yli-hynnila@lehmalaakarit.com

040 840 1828

 

Voit kysyä työstä myös muilta tulevilta työkavereiltasi, katso yhteystiedot täältä: Lehmälääkärit

0
Feed

Jätä kommentti