Virve Korhonen haluaa viedä uusinta tietoa maatilayrittäjien käyttöön

Virve Korhonen on Lehmälääkärit.comin osakas ja toinen perustajista. Hän tiesi jo lapsena haluavansa eläinlääkäriksi. Lahdessa varttunut Korhonen päätyi kuitenkin ensin Ypäjän hevosopistoon opiskelemaan maatilatalouden perustutkinnon ja maaseutuyrittäjätutkinnon, ennen kuin tie vei eläinlääketieteelliseen.

– Olen harrastanut ratsastusta 10-vuotiaasta asti ja tottunut käsittelemään isoja eläimiä. Maaseutuala tuli tutuksi Ypäjällä ja siitä on ollut hyötyä myös eläinlääkärin työssä, Korhonen kertoo.

 

Lehmälääkärit.com syntyi tarpeeseen

Opiskeluaikana ajatus tuotantoeläimiin suuntautumisesta vahvistui. Korhonen piti paljon opiskelujaksosta Saaren eläinklinikalla ja perehtyi nautoihin kunnaneläinlääkärin sijaisuuksissa. Maatilayrittäjät ovat hänen mielestään mukavia ihmisiä, joiden kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.

– Valmistumisen jälkeen kävin paljon nautoihin liittyvissä täydennyskoulutuksissa Suomessa ja ulkomailla. Aloimme pohtia, että uusi tieto pitäisi viedä myös maatilayrittäjien käyttöön ja perustimme Lehmälääkärit.comin vuonna 2015 juuri tähän tarkoitukseen.

Lehmälääkärit.comin ajatuksena on ollut alusta asti viedä kentälle tuoretta tietoa ja tehdä kiireetöntä terveydenhuoltoa. Yritys kasvoi nopeasti useammalla osakkaalla ja eläinlääkärillä.

– Jokainen uusi eläinlääkäri on tuonut mukanaan uutta osaamista, asiakkaita ja uusia alueita.

 

Yrittäjyys tuntuu hyvältä

Korhonen kertoo pitävänsä yrittäjyydestä. Hän nauttii etenkin numeroiden pyörittämisestä ja Excel-taulukoista.

– Yrittäjänä voin tehdä töitä silloin kun haluan ja saan suunnitella päiväni itse. Minua ei ahdista aamulla ryhtyä töihin, vaan pidän työtäni mielenkiintoisena ja mukavana.

Lehmälääkärit.comin eläinlääkärit asuvat eri puolilla Suomea, mutta he pitävät yhteyttä aktiivisesti WhatsAppissa. Kerran viikossa Teamsissa on ”kahvihuone”, johon kaikki halukkaat voivat osallistua. Kerran kuukaudessa pidetään oppis, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita. Yleensä oppiksissa on myös jokin käsiteltävä teema tai mukana on yhteistyökumppani, joka esittelee tiettyä aihetta.

 

Uusia eläinlääkäreitä

Tulevaisuudessa Korhonen haluaa paneutua yhä enemmän yrittäjyyteen ja yrityksen kehittämiseen. Lehmälääkärit.com rekrytoi myös uusia eläinlääkäreitä uusille alueille.

– Emme kasva kasvamisen vuoksi, vaan asiakkaitamme varten. Mitä kattavammin meitä on eri alueilla, sen paremmin voimme palvella asiakkaitamme.

Korhonen tekee paljon töitä, mutta vapaa-ajallaan hän käy lenkillä ja tapaa ystäviä.

–Yritän kyllä, että työpäiväni eivät venyisi liian pitkiksi. Mutta kun tämä työ on niin kivaa, Korhonen naurahtaa.

0
Feed

Jätä kommentti